Griffioen reiniging van ventilatie, schoorstenen en ventilatiesystemen

De Griffioen: DÉ VENTILATIESPECIALIST VAN ZUID-HOLLAND

 


Schoorsteenvegen:

Al meer dan vijftig jaar de specialist in schoorsteenonderhoud.

Laat  minimaal ééns per jaar uw schoorsteen vegen!
Veel verzekeringsmaatschappijen hebben  als voorwaarde in hun polis opgenomen dat u een bewijs hiervan moet kunnen overleggen.

Onze afdeling schoorsteentechniek heeft alle know how in huis op het gebied van schoorsteen en ventilatiekanalen. Mocht er een probleem zijn dan kunnen wij dit voor u oplossen, of het nu om een compleet nieuw rookkanaal gaat of een reparatie of renovatie van uw schoorsteen, wij lossen het voor u op!

Lees hier verder.


Onderhoud van Ventilatiesystemen:

De ventilatiespecialist van Zuid Holland voor uw Mechanische Ventilatie- (MV)en Warmte TerugWin (WTW) systeem.

Een gezonde leefomgeving, dat wil jij toch ook!

 

Een goed binnenklimaat is essentieel voor het welzijn van u en uw mede woning of gebouwgebruikers. De temperatuur, vochtigheid, maar ook de snelheid en de kwaliteit van de lucht die uit het luchtbehandelingssysteem komt, zijn bepalend voor een goed binnenklimaat. Onderhoud van dit systeem is daarom een vereiste. Hiermee voorkomt u het zogenaamde Sick Building Syndroom, met klachten als hoofdpijn, geïrriteerde ogen, duizeligheid en concentratieverlies.

Ook verminderd goed onderhoud de kans op brandgevaar, stankvorming en zorgt voor een lager energieverbruik.

 

De Griffioen staat voor een gezonde leefomgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van ventilatiesystemen en W.T.W. (Warmte TerugWin) systemen zodat u prettig woont of werkt.

Lees hier meer over ventilatie reiniging


Reiniging van afzuigsystemen voor Horeca en Grootkeuken:

Het goed onderhouden van uw Horeca- of Groot- keuken is van levensbelang!

Vet is een brandstof met een laag vlampunt. Als vet vlam vat, dan is de brand moeilijk te blussen en breidt deze zich snel uit..

Een vervuild afzuigsysteem in de keuken van uw bedrijf of instelling vergroot het risico op brand aanzienlijk. Vet, stof en andere vervuiling werken namelijk als brandstof op het moment dat onverhoopt ergens in uw bedrijf brand uitbreekt. Als dit gebeurt schieten de vlammen de afzuigkanalen in die door de vervuiling ideale geleiders zijn. Dit veroorzaakt in veel gevallen een grote brand met ernstige gevolgen. Ook is er de kans op bacterie- en schimmel- vorming in het afzuigkanaal, dit kan ook ernstige gevolgen hebben.

Ga direct naar de pagina Horeca-reiniging om meer hierover te lezen.


Techniek:

Alles op het gebied van van schoorsteen- en ventilatie- techniek en systemen:

Of het nu om een heel nieuw kanaal gaat, het maken van inspectie- luiken, het plaatsen van schoorsteenkappen of het plaatsen van allerlei afzuigmotoren. 

Ook het oplossen van problemen is onze specialiteit!

 Kijk op de pagina Techniek voor een overzicht van de mogelijkheden


Neem ook eens een kijkje op www.griffioenrotterdam.nl


Terug naar boven

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info