Dakreiniging Rotterdam

Neem direct contact met ons op!

Naast uw schoorsteen en gevel heeft uw dak ook veel te verduren onder allerlei weersomstandigheden, met het gevolg dat er lekkage en eventueel schimmelvorming kan ontstaan. Het is daarom verstandig om uw dak schoon te laten maken en waar nodig de pannen te laten vervangen. Wij van De Griffioen Rotterdam kunnen uw dak ook nog impregneren, zodat mos, algen en vuil niet snel zullen terugkomen.

Het is verstandig om eens per jaar uw dak te laten checken, voordat u op een punt bent waar het hele dak vervangen moet worden. Het reinigen van uw dak zorgt voor een langere levensduur. Wij zullen uw dak inclusief dakgoot reinigen en terugbrengen naar de originele staat.

Dakreiniging Rotterdam: voorkom schade

Waarom zou u het dak laten reinigen? Heeft dat zin? Dat heeft zeker zin! Door de reiniging blijft uw dak langer in goede staat en wordt de uitstraling van uw gevel verbeterd. U voorkomt lekkage en andere schade door het dak eens per jaar te laten controleren en ook te reinigen. Doordat wij van De Griffioen Rotterdam uw dak grondig controleren en reinigen kunnen wij eventuele schade vroegtijdig ontdekken en oplossen. De reiniging zorgt voor een bescherming van het dak waardoor u lang kunt genieten van het pand waar u in woont of werkt.

Dakpannen reinigen

Ieder dak is anders en ieder dak heeft weer een andere reiniging nodig. De eerste soort dakreiniging Rotterdam zorgt ervoor dat uw dak wordt ‘’ontmost’’. Deze techniek van ontmossen haalt mos, algen en vuil van de dakbedekking. Het mos is ook nog eens gevaarlijk, wanneer het regenwater erin trekt en vervolgens zal bevriezen zullen er scheurtjes ontstaan. Het gevolg hiervan is dat er water in de dakconstructie komt en vervolgens naar binnen zal trekken. Ook gebruiken wij een bepaalde coating voor de dakreiniging. Een dakcoating is een bescherming voor het dak. Na de ontmossing is het aan te raden om zo’n soort dakreiniging Rotterdam aan te brengen, mossen en algen kunnen dan veel minder snel aan het dak blijven hechten. Ook is het dak extra beschermd tegen slechte weersomstandigheden. U kunt ook kiezen voor een algemene dakreiniging Rotterdam waarbij wij de dakpannen reinigen. Ook de dakplaten worden dan onder hoge druk schoongespoten. Bij een kleine vervuiling kan dit met heet water, bij een grotere vervuiling komt er extra reinigingsmiddel bij. Heeft u een rieten dak? Geen probleem! Wij reinigen het rieten dak uitermate voorzichtig onder een lage druk om schade te voorkomen. Wij van De Griffioen Rotterdam kunnen de dakpannen reinigen en opnieuw laten blinken!

Dakgoot reinigen

Naast dat wij uw dakpannen reinigen kunnen wij ook uw dakgoot reinigen. Het is verstandig om uw dakgoot regelmatig te reinigen. Hiermee voorkomt u dat uw dakgoot en afvoer verstopt raken. Onze experts kunnen de dakgoot reinigen met een tuinslang of hogedruk spuit. Wij van De Griffioen Rotterdam raden u aan om eens per jaar de dakgoot te reinigen. Mocht uw huis in een omgeving staan met veel bomen is het verstandig om de dakgoot twee keer per jaar te reinigen.

De juiste werkwijze voor een dakreiniging

Wanneer onze experts langskomen voor een dakreiniging Rotterdam starten wij eerst met een analyse van de dakbedekking. Wij inspecteren het dak grondig zodat wij precies weten hoe wij het dak het beste kunnen reinigen. Een verkeerde druk of schoonmaakmiddel kan het dak namelijk beschadigen. Vervolgens starten wij met het reinigen van uw dak. Na de reiniging wordt het dak ingespoten met een desinfecterend middel zodat u langer gegarandeerd bent van een schoon dak.

Een regelmatige reiniging is voor ieder dak belangrijk, onze specialisten kunnen u daar over informeren. U kunt het beste en vakman inschakelen voor het reinigen van uw dak. Het is een klus met een grote verantwoordelijkheid door de hoogte waarop wordt gewerkt. De vakkundige specialisten weten precies welke methode zij moeten gebruiken voor welk dak.

Het reinigen van uw dak volledig uit handen geven? Neem dan nu contact met ons op!