Gevelreiniging Rotterdam

Neem direct contact met ons op!

Als water de gevel van uw huis inkomt, dan is er meteen kans op waterschade. Zo kan er snel schimmelvorming ontstaan aan de binnen- én buitenkant van uw huis. Als het vriest zet het water uit wat kan zorgen voor barsten in de stenen. De gevel is een van de minst sterke onderdelen waar dit probleem vooral te zien is. De gevel staat vaak midden in de slechte weeromstandigheden en vangt alles op. Om te voorkomen dat er water binnenkomt en dat er scheuren en barsten in de schoorsteen komen is het belangrijk dat de gevel goed onderhouden wordt.

De gevel krijgt dankzij het weer in Nederland veel te verduren, een vieze gevel staat natuurlijk niet netjes en daarvoor kunt u De Griffioen Rotterdam goed gebruiken. Onze experts zijn specialisten in een gevel reinigen Rotterdam, waardoor uw huis er weer stralend uit zal zien. Wij adviseren u en voeren alle werkzaamheden van de reiniging grondig uit. Een gevelreiniging Rotterdam is dé oplossing voor vervuilde en grauw uitziende gevels. Een van de meest bekende en voorkomende vervuiling op gevels is graffiti. Een hardnekkige en opvallende vervuiling die u zelf niet snel kunt verwijderen. De graffiti is niet representatief, zeker niet voor een bedrijfspand.

Het verwijderen van graffiti is een lastige zaak, maar ook daarvoor helpen wij u graag. Bespaar u de moeite om zelf te gaan schrobben, wij zijn er voor u. Door de juiste technieken in te zetten, maken wij uw gevel weer als nieuw! Laat uw gevel reinigen Rotterdam op een professionele manier door De Griffioen Rotterdam.

Dé technieken van gevel reinigen Rotterdam

Wij van De Griffioen Rotterdam kunnen uw gevelreiniging Rotterdam op verschillende manieren verzorgen. Door middel van stoom cleanen, chemisch reinigen of stralen zorgen wij ervoor dat uw gevel weer lang mee kan gaan. Het stoom reinigen wordt vooral gedaan bij lichte vervuiling op de gevel. Bij deze methode wordt water verwarmd tot boven de 100 graden en met een hoge druk tegen de gevel aangespoten. Bij de chemische reiniging gaat het er iets groter aan toe. Er wordt een chemisch middeltje op de gevel aangebracht waardoor het vuil verdwijnt. Deze manier is het beste voor vervuiling als roet. De laatste methode: stralen, wordt gebruikt bij gevels met zware vervuiling. Bij het gebruik van deze methode wordt water met straalmiddel gemengd en op de gevel aangebracht. Welke techniek het beste van toepassing is op uw gevel hangt af van uw type en de soort vervuiling. Tijdens de eerste inspectie bekijken wij grondig welke techniek het beste kan werken.

Na het gevel reinigen Rotterdam is het verstandig om net zoals de gevel te laten impregneren. Door het impregneren van uw gevel wordt water minder opgenomen door de muur. U voorkomt hiermee dat er vochtproblemen ontstaan.

Gevelreiniging Rotterdam, alleen voor het zicht?

Naast dat de gevelreiniging Rotterdam er voor zorgt dat uw gevel weer zal stralen, draagt de onderhoud ook bij aan de levensduur van het pand. Schade aan uw gevel kan zonder actie resulteren in schade aan de muren, zowel aan de buiten- als binnenkant. De belangrijkste eigenschap van een buitengevel is dan ook dat deze vochtwerend is, een erg belangrijke taak dus. Als de muren vocht doorlaten dan is de kans op de schade binnen in uw pand of huis een stuk groter. Mocht de gevel zo beschadigd zijn dat een reiniging niet meer genoeg is, dan kan de gevel ook gerenoveerd worden. Deze renovatie wordt gedaan wanneer er bijvoorbeeld scheuren in de muur zitten of dat de voegen het niet meer houden. De gevelreiniging Rotterdam en eventueel gevelrenovatie kunnen daarnaast ook nog eens de waarde van uw huis vergroten!

Heeft uw gevel een grondige reiniging nodig? Onze experts zorgen voor een professionele gevelreiniging Rotterdam zodat uw gevel weer als nieuw zal stralen! Neem hier contact op en wij komen u helpen.

Neem direct contact met ons op!