Mechanische Ventilatie

De mechanische ventilatie: een gezonde leefomgeving

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Tegenwoordig is een goede ventilatie is niet meer weg te denken in een (bedrijfs) pand. Door de sterk geïsoleerde panden is de juiste ventilatie steeds belangrijker geworden. Zoekt u een partij voor het reinigen van mechanische ventilatie? Een mechanische ventilatie is goed voor de afvoering van vochtige en vervuilde lucht. Daarnaast zorgt de mechanische ventilatie ook nog eens voor de toevoer van verse buitenlucht. Dus een gezonde leefomgeving. Werken of wonen in een gezonde leefomgeving doet ieder mens goed, u toch ook? Wij van De Griffioen bieden u graag zo’n gezonde leefomgeving met verse en schone lucht door het reinigen van mechanische ventilatie. Dankzij de ventilatie box krijgen de ruimtes een optimale luchtverversing. Hiernaast heeft dit systeem een langere levensduur en is deze goed voor het milieu

Neem contact op voor meer informatie over het reinigen van mechanische ventilatie bij De Griffioen!

Een uitermate goed ventilatiesysteem

De mechanische ventilatie zorgt voor schone lucht in uw pand of huis maar kan zelf een plek zijn waar veel stof en vuil in blijft hangen. Wij van De Griffioen helpen u! Wanneer de ventilatie niet meer goed werkt, is het verstand om te kiezen voor het reinigen van mechanische ventilatie. Anders kunnen de ramen in uw pand sneller beslaan of kunt u last krijgen van schimmels en bacteriën, dat wilt u natuurlijk voorkomen! Geen zorgen, wij van De Griffioen helpen u! Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van deze ventilatiesystemen. U kunt zonder twijfel terecht voor een mechanische ventilatie reiniging bij De Griffioen! Daarnaast helpt De Griffioen u ook met het vervangen of repareren van oude ventilatieboxen.

Maak direct een afspraak

Drie belangrijke onderdelen

Tijdens het reinigen van de mechanische ventilatie houden wij rekening met drie belangrijke onderdelen. De afzuigpunten of ventielen, de mechanische ventilatiebox en de ventilatie kanalen komen aan bod. Deze drie onderdelen zullen wij grondig reinigen met speciaal gereedschap. Wij beschikken over een brede ervaring en kennis en gaan professioneel te werk tijdens de mechanische ventilatie reiniging.

Is het al nodig om te kiezen voor het reinigen van de mechanische ventilatie? Zeker weten! Als u merkt dat uw woon- of werkomgeving bijvoorbeeld nooit helemaal stof vrij is of als u vaker last krijg van een droge keel en hoesten dan kunt u concluderen dat het nodig is. Door een onregelmatige mechanische ventilatie reiniging is het risico op deze gevolgen namelijk groter. Een goede en schone mechanische ventilatie voorkomt luchtweginfecties. Wij van De Griffioen raden u daarom ook aan om uw mechanische ventilatie eens per jaar te laten reinigen.

Een goed werkend mechanisch ventilatiesysteem

Het is verstandig om het mechanisch ventilatiesysteem met regelmaat te laten controleren en reinigen. Op deze manier bent u verzekerd van een goed werkend mechanisch ventilatiesysteem in uw huis. Weet u niet precies welk soort mechanische ventilatie heeft? Wij van De Griffioen leggen u graag uit welk systeem u in huis heeft en wat daar de beste werkwijze voor is.

Twijfelt u of de mechanische ventilatie in uw huis gezond en schoon genoeg is? Kies dan voor het reinigen van mechanische ventilatie bij De Griffioen. Wij geven u vakkundig advies en bieden professioneel onderhoud!

Neem nu contact met ons op!