Open haarden

Ervaar warmte, stijl en sfeer met Griffioen.

Bekijk de collectie

Specialist in haarden

Bij De Griffioen zijn we niet alleen uw ventilatie- en schoorsteenspecialist op het gebied van onderhoud en reiniging, maar zijn we ook gepassioneerd over het creëren van dé ultieme sfeer in en rondom uw woning met onze haarden. Kies uit een breed aanbod aan de hoogste kwaliteit open haarden en haardaccessoires voor binnen én buiten, of ga voor een haard op maat om deze volledig in te richten naar uw wensen. Met meer dan 50 jaar ervaring bieden we onze klanten unieke producten van topkwaliteit die jarenlang meegaan.  

Onze ervaren professionals staan altijd klaar voor deskundig advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste haard. Bij Griffioen Rotterdam zijn we ervan overtuigd dat we de juiste oplossing hebben voor iedereen en is een uitstekende service onze topprioriteit. 

Het aanbod

Bij de Griffioen heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan open haarden en deze bestaat uit een brede selectie aan hout- en gasgestookte modellen, variërend van traditionele tot moderne designs. Zo vindt u bij De Griffioen onder andere de volgende open haarden: 

  • Elektrische haarden
  • Houtkachels
  • Pelletkachels
  • Buitenhaarden
  • Schouwen
  • Maatwerk

Neem direct nog contact met ons op of kom langs in onze showroom! We staan graag voor u klaar voor advies en de nodige inspiratie. 

Maak een afspraak

Bekijk de volledige collectie en voor meer informatie op www.griffioenrotterdam.nl