Over ons

De Griffioen Rotterdam

De Griffioen is een erkend bedrijf in Rotterdam dat zich al ruim 50 jaar bezig houdt met het reinigen en oplossen van problemen op het gebied van rookgas-, ventilatie- en afzuigkanalen. Ons bedrijf kent de vele voordelen van een solide business. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor de complete installatie van ventilatiesystemen. Wij werken volgens de norm en voldoen aan de wettelijke eisen van het vak. Het werk dat wij leveren is dan ook altijd professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Onze erkende installateurs zijn gediplomeerd en adviseren u graag over veiligheid en verantwoord stoken.

Erkend bij de ASPB

De Griffioen is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond. De ASPB is een landelijke organisatie van schoorsteenvegers en vol trots hebben wij ons daarbij mogen aansluiten.

De Griffioen is met ieder type schoorsteen en ventilatiesysteem bekend, niets is voor ons te gek. Laat uw schoorsteen of ventilatiesysteem in alle vertrouwen reinigen door dé specialist van Zuid-Holland. Wij van De Griffioen vinden het belangrijk om onze bijdrage te leveren aan het milieu. Onze groene installateurs werken daarom ook graag met ecofilters. Een gezonde én veilige leefomgeving, dat is waar wij voor gaan! Dat wilt u toch ook?

Neem nu contact met ons op!

Onze certificaten