Schoorsteenonderhoud

Wij zorgen voor uw schoorsteen reiniging

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat bij het stoken van uw kachel of openhaard veel rookgassen vrijkomen? Voor veel mensen is een gezellige avond voor de kachel of openhaard een gewoonte geworden. De rookgassen die vrijkomen laten stof en roetdeeltjes achter in de schoorsteen, waar na een tijd een dikke roetlaag ontstaat. Dit kan grote risico’s met zich mee brengen, onder andere kan er een schoorsteenbrand ontstaan of kunt u last krijgen van koolmonoxidevergiftiging. Dat wilt u uiteraard voorkomen. Hoe kunt u deze risico’s vermijden? Schoorsteenreiniging! Geen zorgen, dat hoeft u niet zelf te doen. Wij van De Griffioen Rotterdam vegen uw schoorsteen grondig schoon zodat u weer kunt genieten van de warmte en sfeer van uw openhaard of kachel. Het is verstandig om de schoorsteen eens per jaar te laten vegen en te kiezen voor een grondige schoorsteenreiniging. Wij zorgen ervoor dat ieder onderdeel een controle krijgt tijdens het vegen en schoonmaken van de schoorsteen. Onze experts kijken naar de rooktesten, brandschades én het voeg- en metselwerk van de schoorsteen.

Schoorsteenonderhoud: vegen en controleren

Het is dus belangrijk om de schoorsteen eens per jaar te laten vegen. Daarnaast is het ook verstandig om de schoorsteen af en toe te laten controleren, zo investeert u in een geheel schoorsteenonderhoud. Wanneer u stookt met een beschadigde schoorsteen kunnen er veel problemen ontstaan die u waarschijnlijk liever wilt voorkomen. Onze experts controleren uw schoorsteen grondig en geven u vrijblijvend advies over een eventuele schoorsteenrenovatie. De experts van De Griffioen hebben jarenlange ervaring op het gebied van schoorsteenonderhoud, schoorsteenreiniging en schoorsteen reparatie. Wij zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat uw schoorsteen weer als vanouds zal worden, zonder enige problemen en risico’s.

Schoorsteen reparatie

Wanneer onze experts constateren dat de schoorsteen daadwerkelijk gerenoveerd moet worden, weet u misschien niet goed wat er staat te gebeuren. Wij nemen u in alle stappen mee en leggen duidelijk uit wat onze werkwijze is. Bij de start van de renovatie controleren wij eerst grondig het probleem zodat we vervolgens een plan van aanpak kunnen maken. Schoorsteen reparaties van hoge kwaliteit zijn erg belangrijk voor een langdurige bescherming van uw huis, dat is waar wij voor gaan! Een schoorsteen reparatie is specialistisch werk en dit is een klus waarbij vakkennis en ervaring vereist is. Wij van De Griffioen Rotterdam geven u eerlijk en vakkundig advies en zorgen voor een professionele werkwijze.

Heeft u hulp nodig bij de schoorsteenonderhoud? De Griffioen helpt u!

Neem nu contact met ons op!