Totaalonderhoud

Wij van De Griffioen verzorgen ook totaalonderhoud. Zowel dakreiniging en rookgasafvoeren behoren tot onze werkzaamheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Dakreiniging

Onderhoud aan uw dak draagt ook bij aan de levensduur van uw huis. Dakreiniging valt ook onder het totaalonderhoud bij De Griffioen. Het dak van uw huis heeft veel te verduren onder allerlei weersomstandigheden, zeker in ons regenachtige Nederland. Het is verstandig om uw dak schoon te laten maken en waar nodig is de dakpannen te laten vervangen. Voordat onze experts beginnen met de dakreiniging inspecteren wij het dak grondig zodat wij precies weten welke soort dakreiniging geschikt is. Tijdens de dakreiniging maken wij de dakgoten schoon, reinigen de dakpannen en controleren wij het dak van uw dakkapel. Na de dakreiniging kunnen onze experts uw dak impregneren. Deze extra beschermlaag voorkomt dat mos, algen en vuil niet snel zullen terugkomen. Door deze extra laag bent u langer gegarandeerd van een schoon dak.

Wij van De Griffioen raden u aan om uw dak eens per jaar te laten reinigen. Het reinigen van het dak zorgt voor een langere levensduur. Zo bent u verzekerd van een veilige leefomgeving zonder tegenslagen. Wij staan voor u klaar om deze werkzaamheden uit te voeren! Neem hier contact met ons op over totaalonderhoud.

Rookgasafvoer

Is uw rookgasafvoer beschadigd of denkt u dat deze aan vervanging toe is? Schakel De Griffioen in en wees gegarandeerd van een schoon en veilig rookkanaal. Wij brengen de staat van de leidingen in kaart en geven u advies over de oorzaken en problemen van de situatie. Wij renoveren uw rookkanaal met vakkundige en gespecialiseerde technieken.

De rookgasafvoer is belangrijk voor een veilige situatie rondom de CV ketel. Wanneer de rookgasafvoer is beschadigd of niet juist is geïnstalleerd bestaat er een kans dat er koolmonoxide vrijkomt, dit kan resulteren in een gevaarlijke situatie. Rookgasafvoer komt niet alleen voor bij CV installaties, maar ook bij gashaarden en pelletkachels. Het vervangen en controleren van de rookgasafvoer is specialistisch werk, laat dit dus uitsluitend door onze experts uitvoeren. Onze experts van De Griffioen staan voor u klaar en zorgen voor een veilig verloop van de werkzaamheden bij het onderhoud van de rookgasafvoer.

Neem hier contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs!

Neem nu contact met ons op!